Spingroep en Viltgroep

  • Zet in mijn agenda
    02-09-2018 13:00:00 02-09-2018 16:00:00 Europe/Amsterdam Spingroep en Viltgroep Registreren voor de Spingroep is niet nodig. Deze activiteit is alleen voor leden van de Wolunie. Spingroep Kun je spinnen (of ben je het aan het leren), kom dan gezellig naar de Schaapskooi met je wol en spinnewiel of spintol. Beschik je niet over deze materialen? Geen nood. De Wolunie heeft een paar spinnewielen die je kunt gebruiken en het is mogelijk om gekaarde wol te kopen van de Romney schapen in de winkel. De Spingroep spint altijd op de eerste zondag van de maand,... Muiderweg 1, 1351 Almere, Netherlands noreply DD-MM-YYYY
  • Iedereen (publiek zichtbaar)
Door Patrick Gouw 771 dagen geleden
De Wolfabriek in de Schaapskooi
Muiderweg 1, 1351 Almere, Netherlands
02-09-2018 13:00
02-09-2018 16:00

Registreren voor de Spingroep is niet nodig.

Deze activiteit is alleen voor leden van de Wolunie.

Spingroep

Kun je spinnen (of ben je het aan het leren), kom dan gezellig naar de Schaapskooi met je wol en spinnewiel of spintol. Beschik je niet over deze materialen? Geen nood. De Wolunie heeft een paar spinnewielen die je kunt gebruiken en het is mogelijk om gekaarde wol te kopen van de Romney schapen in de winkel.

De Spingroep spint altijd op de eerste zondag van de maand, tussen 13:00 en 16:00. Alle Wolunie leden kunnen kosteloos aan de Spingroep meedoen. Voorwaarde is wel dat je de beginselen van het spinnen onder de knie hebt. 

Benodigdheden: 

  • Een spinnewiel of spintol
  • Wol of andere vezels om te spinnen

Viltgroep

We komen eenmaal per maand in de middag van 13.00 – 16.00 uur in het weekend bijeen in de Schaapskooi.

Als je wilt vachtvilten, meldt dit dan vooraf aan Anne Bliek (bliekanne@gmail.com) zodat ingeschat kan worden of er voor iedereen ruimte is aan de vilttafels.

Neem je eigen spullen mee om mee te vilten. Er is viltwol, zeep, handsproeier, viltnaalden te koop in de wolwinkel, mocht je dat nodig hebben.

Voor koffie en thee vraagt de vereniging een kleine bijdrage.

http://www.almeersewolunie.nl
spingroepalmere@xs4all.nl
Gratis

Reageren is alleen mogelijk voor aangemelde gebruikers