Snuffelworkshop 1: Wassen & Selecteren

 • Zet in mijn agenda
  08-04-2018 13:00:00 09-09-2018 15:00:00 Europe/Amsterdam Snuffelworkshop 1: Wassen & Selecteren Snuffelworkshops zijn kennismakingsworkshops voor nieuwe leden. Deze workshops zijn 1x kostenloos te volgen via het Almeerse Wolunie lidmaatschap. We werken in deze workshops toe naar het maken van het Design Product 2018. Om aan deze workshops mee te kunnen doen, dien je lid te worden van de Almeerse Wolunie. Lid worden? Klik hier. (Het is als nieuw lid niet nodig om je op deze site voor de Snuffelworkshops in te schrijven. Als je lid wordt dan word je automatisch via mail voor... Muiderweg 8 1351 GJ Almere noreply DD-MM-YYYY
 • Iedereen (publiek zichtbaar)
Door Patrick Gouw 778 dagen geleden
Wolfabriek
Muiderweg 8 1351 GJ Almere
08-04-2018 13:00
09-09-2018 15:00

Snuffelworkshops zijn kennismakingsworkshops voor nieuwe leden. Deze workshops zijn 1x kostenloos te volgen via het Almeerse Wolunie lidmaatschap. We werken in deze workshops toe naar het maken van het Design Product 2018.

Om aan deze workshops mee te kunnen doen, dien je lid te worden van de Almeerse Wolunie. Lid worden? Klik hier. (Het is als nieuw lid niet nodig om je op deze site voor de Snuffelworkshops in te schrijven. Als je lid wordt dan word je automatisch via mail voor deze workshops uitgenodigd.)

Er zijn dit jaar twee momenten waarop je aan deze workshops mee kunt doen. De eerste ronde workshops zal plaatsvinden in april/mei, de tweede (onder voorbehoud) in september.

Vanuit elk van deze gevolgde workshops (kaarden, vilten, verven) kun je je als lid later (met korting) inschrijven voor Verdiepingsworkshops om je meer te bekwamen in één van deze richtingen.

http://www.almeersewolunie.nl
Gratis voor nieuwe leden

Reacties

Volgorde van reacties: Aantal: Automatisch laden:
  • Carolien Bosch
   Carolien Bosch 72 dagen geleden

   Hallo,

   Ik ben een nieuw lid en wil graag deze snuffelworkshop volgen.

    

   Groetjes Carolien Bosch (275)

  Reageren is alleen mogelijk voor aangemelde gebruikers